Atlantis F2 - Huizen F3
9-10

Kalender

Antilopen C4 - Huizen C3

ImageDe laatste zaalwedstrijd voor de C3 is redelijk goed verlopen. Na een paar maanden terug met 0 – 8 in De Meent afgedroogd te zijn door Antilopen C4, werd de return in De Korf een veel minder verlies voor ons: 4 – 2. Vandaag waren alle spelers er en trainster Carlijn. Om 11.05 uur begon de wedstrijd in De Korf in Leusden.

De eerste helft was heel matig, we deden het niet erg goed, soms wat geknoei, veel onnodig balverlies bij velen, maar, in de rust stond er 3 – 1 op het scorebord, een redelijke voorsprong voor de Leusdenaars. Dat ene doelpunt van ons werd heel mooi door Janine gescoord, zodat wij in ieder geval niet doelpuntloos naar huis gingen.

In de tweede helft ging het wat beter, er was nu statistisch gezien een echt overwicht, kijk maar: De eerste helft werd door hun met 3 – 1 gewonnen, de tweede helft werd met 1 – 1 gelijkgespeeld, zij scoorden in deze helft dus een keer en wij hadden ook een doelpunt, Janine scoorde haar tweede van de wedstrijd. Helaas doen wij met korfbal niet aan helften-uitslagen, maar aan hele wedstrijd-uitslagen. En wat is die? Tja, 4 – 2 voor de rood-zwarte opponent Antilopen C4.

Maar, dat zie je bij bijna alle returns, ook bij deze return hebben wij vooruitgang geboekt ten opzichte van de heenwedstrijd. De vorige keer werden we op een 0 – 8 nederlaag getrakteerd, vandaag behaalden de fervente dierenliefhebbers uit Leusden (Het moet wel zo zijn, want wie noemt zijn club nou naar een dier, beetje té dierenliefhebber) slechts een magere 4 – 2 overwinning. De vorige keer was het doelsaldo voor hun +8, nu maar +2. Wij worden steeds en steeds beter, dat zag je bij bijna alle returns. Heb geduld, de winsten komen nog wel…..