Doelshoppen

Commissie Kantine Beheer (CKB)

Hieronder zijn nieuws en roosters van de CKB te vinden. De CKB is de commissie die zich binnen de KVH bezig houdt met de kantine en de daarmee samenhangende activiteiten.
Email: kantinebeheer@kvhuizen.nl Image

De CKB bestaat uit:

Rooster kantinediensten

ImageHieronder vind je het kantinedienstrooster.

Vanaf maart 2009 kunnen de aanvoerders van de seniorenteams en de coaches van de juniorenteams zelf de bardiensten van hun team invullen.  Deze personen kunnen via hun eigen gebruikersnaam/wachtwoord toegang krijgen.

Via de teampagina van je eigen team kun je de bardiensten voor jouw team vinden, aanvoerders/coaches kunnen hier namen opgeven voor de diensten. Hiermee vervalt de noodzaak om de CKB te mailen en worden de gegevens direct op de website van de KVH bijgewerkt. Ze zijn dan ook direct zichtbaar voor iedereen.

Heb je nog vragen of opmerkingen over de bardiensten dan kun je deze mailen aan :  kantinebeheer@kvhuizen.nl