Doelshoppen

Het KVH Magazine

Het KVH Magazine is een full colour tijdschrift op A4 formaat en verschijnt twee tot drie keer per jaar. Het magazine staat vol met allerlei informatie over de KVH, maar ook over korfbal in het algemeen en andere sportgerelateerde onderwerpen. Het KVH magazine wordt naar alle leden gestuurd en ligt ter inzage in meerdere, openbaar toegankelijke instellingen.

Voor het archief, klik hier. In dit archief kan je alle oude nummers van het Magazine downloaden. Alleen het meest recente nummer is niet te downloaden. Dit zal online worden geplaatst zodra het volgende nummer is verschenen.

Mail voor vragen, tips, informatie, aanlevering redactionele stukken, etc. naar magazine@kvhuizen.nl

Namens de redactie,

Magazine 27 is uit

Daar is die weer: Een gloednieuw Korfbalmagazine! Dinsdagavond zijn de magazines rondgebracht in Huizen.
Het magazine op 31 mei nog niet ontvangen? Stuur dan even een mailtje naar magazine@kvhuizen.nl

Magazine nr. 27 (mei 2018)

Magazine nr. 26 (december 2017)KVH Magazine nr. 27 (mei 2018). Met in dit nummer: de korfbalwijk van Huizen, Het Fun-4-Everyone-toernooi, Arend Bakker en nog veel meer.

Magazine nr. 26 (december 2017)

Magazine nr. 26 (december 2017)KVH Magazine nr. 26 (december 2017). Met in dit nummer: Wim en Maikel Van As, terugblik GZK, kampioenen veld en nog veel meer.

Magazine nr. 25 (mei 2017)

Magazine nr. 25 (mei 2017)KVH Magazine nr. 25 (mei 2017). Met in dit jubileumnummer: het afscheid van Hendrik Jongerden en nog veel meer.