Corona update

Corona houdt ons in zijn greep en op basis van de ontwikkelingen blijft dat ook nog wel even zo. Laten we hopen dat het niet net als dit voorjaar zo om zich heen grijpt dat de sport ‘gesloten’ wordt. Daar kunnen we zelf heel goed bij helpen. Gebruik je gezond verstand en houd je aan alle regels. Maar het gaat ook bij ons bij het eerste al fout! Met gezond verstand houd je 1,5 meter afstand van je buurman! Hoe simpel is dat? En wel overal, in de kantine, buiten, langs de lijn, overal! Niet alleen publiek, ook de spelers buiten het speelveld, ook 1,5 meter! Dus ook op de reservebank of in de dug-out! Om het gezonde verstand een beetje te helpen zijn groene voetstappen langs de lijn geplaatst en looplijnen aangegeven, zie de foto. Ga alleen op de voetstappen staan en volg de looplijnen, daarmee houden we elkaar gezond en de sport overeind. Dat is toch niet te veel gevraagd?