Update Grote Clubactie!

Inmiddels zijn alle boekjes ingeleverd en ingevoerd. Of we het waanzinnige record van vorig jaar (2561) gehaald hebben houden we nog even geheim.

Er is ook de afgelopen week weer een superlot verkocht waardoor we nu op het mega- mega- mega recordaantal van 30 zijn gekomen, echt ongelooflijk! Dit superlot is gekocht door:

• Hovenier van Kampen (Eva T)

Bekijk onze galerij van superlotenkopers voor leuke foto’s van de verkopers!

Wil je zelf ook een superlot (of een gewoon) lot kopen, gebruik dan onderstaande links. Dit kan nog t/m 30 november.  Hier kun je ook aangeven of en zo ja bij welke verkoper het lot meegeteld mag worden.

In de race om de teamprijs zijn er 5 teams waar alle kinderen lootjes hebben verkocht, zij maken dus allemaal kans op het felbegeerde teamuitje! Dit zijn de C1, D2, E1, F1 en F2. De prijsuitreiking zal in december plaatsvinden; hoe, waar en wanneer wordt later bekend gemaakt.

Voor vragen of tips, graag contact opnemen met Mike Keijer