Herbert Pleiter overleden

Ons bereikte het bericht dat op vrijdag 3 december op 75-jarige leeftijd Herbert Pleiter na een kort ziekbed (acute leukemie) is overleden.
Herbert wordt maandag 13 december in besloten kring gecremeerd. U kunt de dienst om 16.30 uur volgen via live-uitzendingen.nl. De code is 5EC3695C.

Hoewel Herbert al ruim 20 jaar in Zeewolde woont, is hij altijd geïnteresseerd gebleven in het wel en wee van de KVH. Hij was een trouw lezer van het magazine en in 2015 is hij nog langs geweest om op de JAV zijn 40-jarig lidmaatschap te vieren.
Het gezin Pleiter was vanuit de Achterhoek naar Huizen gekomen en de KVH was direct de passie van het hele gezin. Naast speler en later scheidsrechter, waren Herbert en zijn vrouw Wil fanatieke en enthousiaste supporters van hun kinderen Annemieke en Saskia. Coachen en rijden naar uitwedstrijden hoorden daar natuurlijk ook bij. Maar ook de wedstrijden van het eerste waren vaste prik in de agenda. Naast het korfbalspelletje was Herbert jarenlang de financiële man van de kantine; in die tijd had de kantine nog een eigen, aparte boekhouding van alle inkomsten en uitgaven. Voor al zijn werkzaamheden wordt Herbert in 1998 bij de verhuizing naar Zeewolde benoemd tot Lid van Verdienste.
Wij herinneren ons de mens Herbert als een zeer sociaal gerichte man met een kop koffie of een glas rode wijn, in alles en iedereen geïnteresseerd en altijd vrolijk met een lach op zijn gezicht.

Namens de vereniging wensen wij Wil en de (klein)kinderen heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.