SponsorKliks, gratis sponsoren! 

Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 06-45554897
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

09 december
16:30
Huizen 1 - VIKO 1
15:15
Huizen 2 - KVZ '23 5
20:10
Telstar/Schoonderbeek 4 - Huizen 3
12:10
EKVA 5 - Huizen 4
14:00
Huizen A1 - VIKO A1
13:45
OVVO B2 - Huizen B1
11:00
SDO/Fiable B1 - Huizen B2
13:00
Huizen C1 - DKV Victoria C1
12:00
Huizen D1 - De Meeuwen D2
12:30
DKV (IJ)/Aurora D3 - Huizen D2
09:20
Furore D1 - Huizen D3
10:40
VIKO E1 - Huizen E2
11:00
Huizen E3 - De Vinken E2
11:00
Huizen E4 - ODIK/JansenvdGrift E7
09:00
OVVO F2 - Huizen F1
09:00
SKF F4 - Huizen F2
11:00
Huizen F3 - BEP F2

Uitslagen

02 december
Thor (H) 1 - Huizen 1
-
Fiducia 4 - Huizen 2
-
Huizen 3 - Unitas/Perspectief 5
-
Huizen 4 - Atlantis 6
-
EKVA A1 - Huizen A1
-
Huizen B1 - Exakwa B2
-
Huizen B2 - KVA B2
-
Swift (A) C2 - Huizen C1
-
Huizen D2 - Furore D2
-
Huizen D3 - BEP D2
-
Fortissimo E1 - Huizen E1
-
Huizen E2 - Nova E2
-
SDO/Fiable E4 - Huizen E3
-
ODIK/JansenvdGrift E7 - Huizen E4
-
Huizen F1 - MIA F2
-
Huizen F2 - Spirit F3
-
Purmer F1 - Huizen F3
-

Kalender

Verslag bestuursvergadering oktober

Tijd voor bericht vanuit het bestuur! We zijn twee vergaderingen en veel onderwerpen verder. We nemen je graag mee in wat er op en rond onze club speelt en maken ook gebruik van de gelegenheid om aandacht te vragen voor een aantal belangrijke zaken.

 Accommodatie

Na onze eerdere berichtgeving zijn nu de scherpe punten van het hekwerk langs het veld eraf gehaald. Dit zorgt voor meer veiligheid.

De extra berging, het zonnescherm en aankleding van het terras laat helaas lang op zich wachten. We zijn er steeds mee bezig en heeft echt onze aandacht maar we zijn hierin afhankelijk van andere partijen. Nu het zaalseizoen alweer dichterbij komt is er minder noodzaak maar het doel is echt dat het start 2e helft veld afgerond is. 

De nieuwe kantinecommissie heeft een flitsende start gemaakt. Het assortiment is gewijzigd en de keuken is uitgebreid schoongemaakt.

De bezetting van de kantine blijft vooral in de middagen een probleem. We willen iedereen erop wijzen dat het verplicht is om tijdens het komende zaalseizoen 1 kantinedienst in te plannen! (Tenzij je al ander vrijwilligerswerk doet)

In de nieuwsbrief staat al meerdere weken de uitleg hoe je deze dienst kan inplannen. Het gaat om 2 uurtjes in bijna een half jaar. De kantinecommissie laat weten wanneer het nieuwe rooster open staat. We verwachten hierin dat iedereen zijn/haar verantwoordelijkheid neemt, de kantine is tenslotte hét middelpunt van de vereniging.

Walking Korfbal

We hebben als bestuur aan Wim Van As gevraagd om te inventariseren of er interesse zou zijn in walking korfbal of een team zoals vroeger de REKO.

Wim is daarop voortvarend aan de slag gegaan en heeft samen met de gemeente (buurtsportcoach) een plan gemaakt voor walking korfbal, flyers laten drukken en subsidie aangevraagd.

En met succes want er zijn inmiddels 20 aanmeldingen. Welkom! Het team zal binnenkort gaan starten. We hopen dat iedereen er veel plezier zal hebben.

Nieuwsbrief

Begin van dit seizoen heeft Larissa Lustig het maken en verzenden van de nieuwsbrief als vrijwilligerstaak op haar genomen. Fijn dat de nieuwsbrief goed gevuld is. Heb je informatie voor in de nieuwsbrief dan kan dit verstuurd worden naar nieuwsbrief@kvhuizen.nl.

Het verzenden via de mail zoals voorheen kan niet meer daarom wordt het verstuurd via Laposta.

Teams

Het vermelden waard is dat de jeugd, net als voor de zomervakantie, veel nieuwe leden ontvangt. Dat betekent dat er in de zaal 2 nieuwe teams bij komen. Een F3 en een D3. Een hartelijk welkom voor alle nieuwe leden!

De TC is druk met het verzorgen van clinics, de zaalindeling voor trainingen, de verdeling van de teams, de opgave van de teams bij de bond en het zoeken naar nieuwe trainers/coaches.

Hetzelfde geldt voor de scheidsrechterscommissie, het bezetten van wedstrijden met scheidsrechters blijft een enorme uitdaging. Lijkt het fluiten jou wel leuk maar ook spannend, probeer het een keer uit tijdens een training als een team partijtje gaat spelen. Dé gelegenheid om te ervaren hoe het is om scheidsrechter te zijn. Als je interesse hebt of meer informatie wil stuur een mailtje naar scheidsrechters@kvhuizen.nl.

Activiteiten

De seizoen opening is achter de rug en de KVH-in-Actie heeft al een planning gemaakt voor nog meer leuke activiteiten. Hou hiervoor de nieuwsberichten in de gaten maar ook de agenda op de website.

De Grote Clubactie is succesvol gestart met dank aan alle goede voorbereidingen van Mike Keijer.

In september vond er een overleg plaats met het bestuur en alle voorzitters van de commissies. Een goed overleg waarin vooral het onderwerp communicatie centraal stond.

Op 16 oktober is de jaarvergadering (JAV) om 20 uur. Een avond waar het je kans is om je mening te laten horen en met ons mee te denken. We hebben als bestuur veel tijd besteedt aan de voorbereiding. De JAV krijgt een wat andere opzet met als doel dat er meer interactie is tijdens de vergadering, we willen namelijk graag meer input vanuit de leden om de vereniging goed te kunnen besturen.

Voor nu genoeg informatie. Heb je vragen, opmerkingen, advies dan hoef je natuurlijk niet te wachten op de JAV. Je mag ons (Ruben, Anouk, Erik, Maikel, IJbettine) altijd aanspreken of een mailtje sturen (info@kvhuizen.nl)