Huizen 3 ongeslagen

Met de temperatuur onder het nulpunt en de kerst voor de deur is de winterstop aangebroken, ook voor Huizen 3. Ons jongste seniorenteam heeft een vrij bewogen seizoen achter de rug. Met wisselende trainers en een heer te weinig wist het 3de 2021 toch ongeslagen af te sluiten. Dit kwam mede door coach Evelien die tijdens de wedstrijden de vaste stuurvrouw van dit fanatieke team is, ondersteund door de altijd enthousiaste en aanmoedigende Richard.

Daarnaast zijn de winstpartijen ook te danken aan de gedrevenheid van alle trainers: Hendrik, Martin, Iris en Marion die ervoor zorgen dat wij twee keer in de week weer fantastische trainingen hebben, soms met de meest bizarre opdrachten…..

In het buitenseizoen werd dit harde werken bekroond met een kampioenschap en die lijn heeft Huizen 3 doorgetrokken naar de zaal. In 12 wedstrijden in 2021 heeft Huizen 3 er 11 overwinningen uitgesleept en 1 gelijkspel aan overgehouden. Wij als Huizen 3 hopen ook volgend jaar nog voor titels te mogen strijden. Verder wenst dit sportieve en gezellige seniorenteam jullie alvast een fijne kerst en een gelukkig 2022.