Doelshoppen

Tulpstraat 22
1271 NJ Huizen

Email: info@kvhuizen.nl

Routebeschrijving komend uit de richting:
Let op: De routebeschrijving voor zaal en veld zijn identiek!

Amersfoort:
A1 richting Amsterdam, op A1 afslag A27 richting Almere nemen. Op A27 afslag Huizen nemen. Aan het eind van de afrit rechtsaf de snelweg over. Bij derde stoplicht linksaf richting centrum (Randweg). Eerste rotonde rechts (Gooilandweg). Na twee rotonde's rechtdoor eerste weg rechtsaf (Bovenweg). Sportcomplex is gelijk aan de linkerhand, ingang van de kantine ligt tegen het sportveld aan.

Amsterdam:
A1 richting Amersfoort, op A1 afslag A27 richting Almere nemen. Op A27 afslag Huizen nemen. Aan het eind van de afrit rechtsaf de snelweg over. Bij het derde stoplicht linksaf richting het centrum (Randweg). Eerste rotonde rechts (Gooilandweg). Na twee rotonde's rechtdoor eerste weg rechtsaf (Bovenweg). Sportcomplex is gelijk aan de linkerhand, ingang van de kantine ligt tegen het sportveld aan.

Utrecht:

A27 volgen richting Almere. Op A27 afslag Huizen nemen. Aan het eind van de afrit rechtsaf de snelweg over. Bij de derde stoplicht linksaf richting het centrum (Randweg). Eerste rotonde rechts (Gooilandweg). Na twee rotonde's rechtdoor eerste weg rechtsaf (Bovenweg). Sportcomplex is gelijk aan de linkerhand, ingang van de kantine ligt tegen het sportveld aan.

Route OV:
Bus 100 of 320 vanaf Hilversum of Bussum. Stap uit bij halte Busstation in Huizen. Loop de Gooilandweg op, links ligt het sportcomplex de Meent, alwaar K.V. Huizen haar clubgebouw "in" heeft aan het adres Bovenweg 5.

Google Maps:
klik hier voor plattegrond en route (via A27)

Zicht op het kunstgrasveld en de kantine