Doelshoppen

Contributietarieven en kortingsregelingen

Op deze pagina vindt u alles over de contributietarieven van de KV Huizen. Ook kunt u hier de kortingsregelingen van de KV Huizen terugvinden.

In de onderstaande tabel vindt u de contributietarieven per categorie per maand in euro's en zijn vastgesteld op de jaarvergaderingen van de KV Huizen. Elk jaar worden de nieuwe contributietarieven vastgesteld door de leden op de jaarvergadering.

Actie nieuwe jeugdleden: KV Huizen biedt het eerste jaar gratis lidmaatschap aan voor nieuwe jeugdleden t/m 11 jaar (bondsleeftijd, peildatum 1 januari).

Leeftijd* of categorie Contributie in euro per maand
19 jaar en ouder 25,00
16-18 jaar 19,00
12-15 jaar 14,00
6-11 jaar 13,00
Kangoeroe Klup (0-5 jaar) 7,00
G-Korfbal  9,00
Overig niet spelend 6,60
Algemeen Reserve 15,00

* de leeftijden voor de contributie worden bepaald per 1 januari (peildatum KNKV).

Bankrekening (IBAN): NL80 RABO 0127874976 t.n.v. K.V. Huizen

De KV Huizen geeft 20% korting aan gezinnen met drie of meer betalende, competitiespelende jeugdleden.

De vereniging incasseert de contributie per automatische incasso. Bij uw aanmelding als lid of in december 2006 heeft u deze incasso afgegeven. Indien u dit niet heeft gedaan, wordt u verzocht contact op te nemen met het secretariaat.

Een vrijwillige, door het lid geregelde automatische overboeking wordt hieraan gelijk gesteld, maar het bestuur heeft een nadrukkelijke voorkeur voor automatische incasso.

Sommigen houden liever het heft in eigen handen. Betalen kan dan uitsluitend per toegezonden factuur. Omdat de vereniging hiervoor extra kosten maakt (administratie- en bankkosten), wordt hiervoor € 1,00 per maand extra in rekening gebracht.

We bieden nieuwe jeugdleden t/m D-jeugd (bondsleeftijd 11 en jon

ger) het eerste

jaar gratis lidmaatschap aan van onze vereniging.

De korting die voor 3 of meer gezinsleden geldt is alleen van t

oepassing op betalende