SponsorKliks, gratis sponsoren! 

Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 06-45554897
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

09 december
16:30
Huizen 1 - VIKO 1
15:15
Huizen 2 - KVZ '23 5
20:10
Telstar/Schoonderbeek 4 - Huizen 3
12:10
EKVA 5 - Huizen 4
14:00
Huizen A1 - VIKO A1
13:45
OVVO B2 - Huizen B1
11:00
SDO/Fiable B1 - Huizen B2
13:00
Huizen C1 - DKV Victoria C1
12:00
Huizen D1 - De Meeuwen D2
12:30
DKV (IJ)/Aurora D3 - Huizen D2
09:20
Furore D1 - Huizen D3
10:40
VIKO E1 - Huizen E2
11:00
Huizen E3 - De Vinken E2
11:00
Huizen E4 - ODIK/JansenvdGrift E7
09:00
OVVO F2 - Huizen F1
09:00
SKF F4 - Huizen F2
11:00
Huizen F3 - BEP F2

Uitslagen

02 december
Thor (H) 1 - Huizen 1
-
Fiducia 4 - Huizen 2
-
Huizen 3 - Unitas/Perspectief 5
-
Huizen 4 - Atlantis 6
-
EKVA A1 - Huizen A1
-
Huizen B1 - Exakwa B2
-
Huizen B2 - KVA B2
-
Swift (A) C2 - Huizen C1
-
Huizen D2 - Furore D2
-
Huizen D3 - BEP D2
-
Fortissimo E1 - Huizen E1
-
Huizen E2 - Nova E2
-
SDO/Fiable E4 - Huizen E3
-
ODIK/JansenvdGrift E7 - Huizen E4
-
Huizen F1 - MIA F2
-
Huizen F2 - Spirit F3
-
Purmer F1 - Huizen F3
-

Kalender

Lid worden

Lid worden

Ben je op zoek naar een leuke, gezellige en unieke teamsport?

Dan is korfbal iets voor jou!

Hieronder staat informatie  over de vereniging en korfbal. Ook vindt u hier contactinformatie en het aanmeldingsformulier.

Actie: KV Huizen biedt het eerste jaar gratis lidmaatschap aan voor nieuwe jeugdleden t/m 11 jaar (bondsleeftijd, peildatum 1 januari van het lopende seizoen).

Kennismaken

Iedereen mag kennis komen maken met de korfbal en KV Huizen. Dat wil zeggen dat iedereen gratis en zonder verdere verplichting vier trainingen mee mag komen doen. Zo kan je ontdekken of je korfballen echt leuk vindt. Interesse: neem contact op met tc@kvhuizen.nl. Zij zullen je verder helpen. 


Korfbal, meer dan sport alleen
Korfbal is een veelzijdige sport. Je speelt samen in één team met jongens en meisjes, je ontwikkelt snelheid en kracht, uithoudingsvermogen en balvaardigheid. Ook leer je in het spel zelf hoe je goed kunt aanvallen en verdedigen. Kortom, korfballers zijn echte allround sporters. Lees hier meer.

Korfballen bij de KV Huizen

De Korfbalvereniging Huizen is de grootste korfbalvereniging van het Gooi en lid zijn is meer dan alleen korfballen. Het lidmaatschap betekent ook om met elkaar en voor elkaar een leuke en gezellige vereniging te zijn. Fanatiek sporten is goed, maar je moet natuurlijk wel sportief blijven. Fairplay staat bij de Korfbalvereniging Huizen hoog in het vaandel. De Korfbalvereniging Huizen biedt in de eerste plaats wedstrijd- en breedtekorfbal in competitieverband. Als je in competitieverband speelt, en zeker bij wedstrijdkorfbal, wordt er wel wat van je verwacht. Verplicht trainen, niet zomaar afzeggen en uitwedstrijden waarvoor vaak verder moet worden gereisd. Voor breedtekorfbal geldt bijna hetzelfde, er kan alleen niet worden gedegradeerd of worden gepromoveerd.

Kinderen gaan vanaf 6 jaar wedstrijden korfballen. Voor kinderen vanaf 3 jaar zijn er de Kangoeroes. Zij spelen nog geen wedstrijden, maar er wordt spelenderwijs kennis gemaakt met de korfbalsport. Mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking kunnen, vanaf een 12-jarige leeftijd, deelnemen aan het zogenaamde G-korfbal.

Korfbalmateriaal
Korfbalmateriaal

Maar korfbal is meer dan sport alleen!

Iedereen doet mee! Waar korfbal vooral bekend om staat is het sociale verenigingsleven. Iedereen kent elkaar en zorgt voor elkaar. En iedereen doet mee. Bij onze club worden naast het korfbal regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals het KVH Jeugdkamp en de gezellige einddag als seizoensafsluiting.


Kampgroep 2018

Kortom, er is altijd wel wat te beleven. Korfbal = FUN!

De KV Huizen geeft een eigen KVH Magazine. Dit blad verschijnt drie keer per seizoen en staat vol met belangrijke informatie, maar ook met ontspanning. Ook op de website van de vereniging is veel leuke en belangrijke informatie terug te vinden.


Een korfbalwedstrijd

 

Welke ledencategorieën kent de KV Huizen?

  • Kangoeroe Klup: leeftijdscategorie 0-6 jaar: Kangoeroe Klup speelt en traint nog niet, maar eens per twee weken is er sport en spel.
  • Pupillen: leeftijdscategorie 7-11 jaar
  • Aspiranten: leeftijdscategorie 12-14 jaar
  • Junioren: leeftijdscategorie 15-17
  • Senioren: leeftijdscategorie 18 en ouder
  • Niet-spelende leden: deze leden spelen en trainen niet, maar willen wel graag betrokken zijn bij de korfbalvereniging
  • G-korfbal: Korfbal voor mensen met een verstandelijke beperking.

Meer informatie of lid worden?

Op de website staat veel meer informatie over de KV Huizen. Kijkt u gerust eens rond! Kijk bijvoorbeeld hier voor de contributietarieven en hier voor informatie over kleding en schoeisel.

Ook kunt u de KVH Informatiefolder downloaden (opent in een nieuw venster) voor uitgebreidere informatie over de vereniging en de korfbalsport.

En hier kunt u het aanmeldingsformulier downloaden. Het formulier opent in een nieuw venster. U kunt het formulier invullen en inleveren in de kantine of bij het secretariaat.

Contactgegevens

Ons clubhuis is gevestigd in het sportcomplex De Meent aan de Bovenweg 5 te Huizen. Voor vragen en informatie kunt u op trainingsavonden (maandag en donderdag) en competitiedagen (zaterdag) bellen naar het clubgebouw. Uiteraard bent u ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen! Voor overige informatie kunt u altijd verder kijken op onze website.
 

Adres clubgebouw Postadres
Bovenweg 5
Huizen
tel: 035 - 52 65876
Korfbalvereniging Huizen
t.a.v. secretariaat
Tulpstraat 22
1271 NJ Huizen
Tel: 035-5446035
Email: info@kvhuizen.nl