Doelshoppen

Links

Hieronder vindt u enkele links naar korfbalgerelateerde websites. De links openen in een nieuw venster.

• KV Huizen op Facebook
    De KV Huizen Facebook-pagina
  •  Korfbal League
    De website met alle informatie over en van het hoogste korfbalniveau in Nederland
  •  Koninklijk Nederlands Korfbalverbond (KNKV)
    De site van de KNKV. Op de site van de korfbalbond staat veel informatie over het korfbalspel, over de bond en haar organisatie en over de landelijke korfbalcompetities in Nederland. Daarnaast is er o.a. een database met verenigingen, sporthallen, routebeschrijvingen, adresgegevens en websites.
  •  De Korfbalwebshop
    In deze webwinkel, die wordt beheerd door Total Sports, kunnen korfballers de vertrouwde producten van het KNKV kopen en daarnaast direct allerhande korfbalmaterialen aanschaffen. Denk hierbij aan fun tattoos, zweetbandjes en rugzakjes, maar ook ballen, schoenen, shirts, rokjes en broekjes, tassen, braces en scheidsrechterskleding.
  • Korfbal Wedstrijd Agenda Generator (kwag)
    Handige tool om het progrmma van je team of club in je digitale agenda te importeren.
  •  Koninklijk Nederlands Korfbalverbond (portaal district Oost)
    Het portaal van het district Oost binnen de website van de KNKV, met nieuws, programma, uitslagen, enzovoort uit het district van KV Huizen.
  •  Nederlandse Korfbal Trainers Vereniging (NKTV)
    De site van de Nederlandse Korfbal Trainers Vereniging bevat veel informatie voor korfbaltrainers, waaronder het Basisboek Korfbaltraining met 1001 korfbaloefeningen van Harke van der Wal. Ook de oefenstof die voorheen te vinden was op korfbaltraining.com is nu op deze website te vinden.
  •  Nederlandse Korfbal Scheidsrechters Vereniging (NKSV)
    Deze site gaat over en is (vooral) voor de korfbalscheidsrechters. Er is o.a. veel te vinden over de spelregels van het korfbalspel.
  •  International Korfball Federation (IKF)
    De officiële site van de International Korfball Federation. Op deze site is veel aandacht voor het internationale korfbal.
  •  Korfbalstartpagina
    Het korfbalgedeelte van startpagina.com. Op deze site zijn veel links naar verenigingen en andere sites over korfbal verzameld.
  •  Korfbal.startkabel.nl
    Korfbal.startkabel.nl is een linkportal over korfbal, met veel links naar korfbal-gerelateerde websites.
  •  Competitiepagina van KC Antilopen
    Op de competitiepagina van de KC Antilopen (Leusden) wordt voor het gehele district Oost van de KNKV de uitslagen en standen bijgehouden. Deze zijn vaak sneller dan de KNKV, doordat gebruikers ze zelf invullen. Daarnaast een leuke statistiekenpagina, welke teams scoren gemiddeld het meest per wedstrijd.
  • SportclubNL
    Internetplatform voor vrijwilligers en professionals van sportclubs. Op onze site brengen we nieuws, belichten we achtergronden en beschrijven we ontwikkelingen. Maar dat niet alleen. We hebben ook oog voor bijzondere zaken, gekke gebeurtenissen en leuke weetjes. Kortom need to know én nice to know.

Hieronder nog enkele andere links. Ook deze openen in een nieuw venster.

•  Gemeente Huizen
    De site van de gemeente Huizen. Hier vindt u alles over de gemeente waar de korfbalvereniging is gevestigd.
  •  Huizerplein
    Een startpagina naar allerlei websites over Huizen, van Huizers of Huizer verenigingen, bedrijven en organisaties.