Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 06-45554897
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

Uitslagen

Kalender

Kerstboodschap 2021

Een jaar na mijn artikel ‘Wat een jaar!’ over wat Covid in 2020 voor ons allemaal, maar met name ook voor de KVH betekende, denk ik ‘Niet weer hè!’ 
Het seizoen begon zo goed. Weliswaar waren er nog wel wat beperkingen, maar daar konden we goed mee leven. Sport, korfbal, de KVH herleefde na een bizar seizoen, waarin we bijzonder genoeg toch met elkaar een vereniging zijn gebleven. Lekker trainen, competitie, publiek en een hapje en drankje in de kantine. Alsof er nooit Covid was geweest, begonnen we vol goede moed aan een nieuw seizoen. Covid leek verder weg dan ooit en ons niet meer in de weg te kunnen zitten als in 2020. De komst van meerdere vaccins was volgens de experts de oplossing van het probleem. Maar hoe anders kan het zijn na al amper vier maanden. Na eerst geen publiek meer, daarna een avondlockdown waardoor trainen niet meer kon, hebben we nu opnieuw een volledige stilstand van onder andere de binnensport. Vooralsnog tot en met 14 januari, maar net als een jaar geleden houd ik mijn hart weer vast. De angst voor de Covid variant Omikron lijkt te regeren en angst is in de regel een slechte raadgever, maar tegelijkertijd moeten we onze ogen niet sluiten voor wat er om ons heen gebeurt en vertrouwen op beter voorkomen dan genezen. 
 
Geluk bij een ongeluk is dat Kerst en Oud en Nieuw in het weekend vallen en wij de komende zaterdagen toch al geen competitie zouden kennen. We kunnen ons dus helemaal focussen op de komende feestdagen. Ik zou zeggen, geniet er van, gebruik gezond verstand en houd je vooral aan de regels en begin gezond en wel aan het nieuwe jaar 2022. 

Wat brengt 2022?

  • Vanaf 15 januari weer sporten?
  • Met publiek?
  • Kantine weer open?
  • De jubileum kick off op 29 januari?
  • Laten we vooral vereniging zijn en blijven!

Rest mij namens het bestuur iedereen een fijne Kerst, een mooi Oud en Nieuw en een sportief en vooral gezond 2022 te wensen.

Anouk, IJbettine, Erik, Maikel en Theo

KVH December Magazine is uit! 

 
Het gloednieuwe KVH Magazine is uit! Met interviews, (actie)foto’s, politieverhoren, dagboekverhalen, een roast en een prachtige puzzel. Het Magazine op zondag 19 december nog niet ontvangen? Stuur dan even een mailtje naar magazine@kvhuizen.nl 
Veel leesplezier!

Uitslag Grote Clubactie!  

Het record van vorig jaar (2561 loten. waarmee we 3e waren van korfballend Nederlands) is dit jaar werkelijk verpletterd. Er zijn maar liefst 3678 loten verkocht, goed voor een (bruto) opbrengst van 8827 euro! Het doel dit jaar is een nieuwe zonnescherm voor het terras.  Bekijk hier ook het filmpje over de uitslag. De loten zijn als volgt verkocht:

  • Superloten - 1.500
  • Online -1 .021
  • Boekje - 607
  • Contant - 550

Nooit eerder verkochten we zo veel superloten, maar liefst 30! Ook is er een nieuw verkooprecord gevestigd door Teun met 652 (!) loten. Hiermee is het oude record van Daan uit 2020 (483 loten) al weer uit de boeken. Maar ook het extreme verkoopaantal van Daan zelf (511 loten!) en nog vele anderen is het vermelden meer dan waard.

Lees meer...

Herbert Pleiter overleden

Ons bereikte het bericht dat op vrijdag 3 december op 75-jarige leeftijd Herbert Pleiter na een kort ziekbed (acute leukemie) is overleden. 
Herbert wordt maandag 13 december in besloten kring gecremeerd. U kunt de dienst om 16.30 uur volgen via live-uitzendingen.nl. De code is 5EC3695C.

Lees meer...

Informatie omtrent nieuwe coronamaatregelen

Beste leden,

De belangrijkste verandering sinds afgelopen zondag is natuurlijk de sluiting van de amateursport en de horeca (dus ook sportkantines) na 17.00 uur. Na de persconferentie van vorige week, besluitvorming van KNKV, het corona debat in deTweede Kamer en onze naar voren gehaalde bestuursvergadering dus al weer een coronaupdate.

Lees meer...

Update Kamp 2022 - geef je nu op!

Beste ouders en kinderen, 

Achter de schermen zijn wij druk bezig om ook dit jaar van het kamp weer een groot succes te maken. Omdat de vereniging dit jaar 75 jaar bestaat kunnen wij een eenmalige korting geven van 75 dubbeltjes. In plaats van € 75.00 (met korting YMCA) wordt het nu € 67.50  euro per kind. Het kamp is van woensdag 25 mei tot zaterdag 28 mei 2022. 

Hoe leuk is dat?

 De inschrijving is vanaf nu geopend maar betalen hoeft nog niet. Op het moment dat er groen licht komt dat het kamp definitief kan doorgaan, laten wij dit weten. Pas dan hoeft de betaling plaats te vinden. Wij hopen op veel aanmeldingen maar let op: VOL=VOL Geef je op via E-mail : kampcommissie@kvhuizen.nl

Lees meer...

spankbang.cc