SponsorKliks, gratis sponsoren! 

Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 035-5446035
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

Uitslagen

Kalender

Informatie voor het nieuwe seizoen

Bekijk via de volgende links de informatie voor het nieuwe seizoen 2020/2021. De trainingen voor S1/S2/S3 starten op zaterdag 8 augustus. De overige teams starten in de week van 17 augustus. Wij wensen iedereen een heel fijne vakantie en tot in  augustus!

Definitieve team-indeling 2020-2021

Hierbij (via Lees meer) de definitieve teamindelingen met trainers senioren en jeugd voor het nieuwe seizoen 2020-2021. 

Lees meer...

Extra KVH Trainingen Zomervakantie! 

 
Het seizoen zit er bijna op, de komende week (29 juni en 2 juli, red.) zijn de laatste reguliere trainingen. Maar, we gaan door! 
Om zoveel mogelijk jeugdleden + vriendjes en vriendinnetjes ook in de zomervakantie te laten sporten plakken we er 2 extra trainingen aan vast.
 
Deze trainingen zijn op donderdag 9 en 16 juli. 
De D/E/F jeugd traint op beide dagen van 18:00 tot 19:00 uur en de A/B/C jeugd van 19:30 tot 20:30 uur. 
Zat je het afgelopen seizoen in een D-team en na de zomer in een C-team? Dan kan je zelf kiezen op welke tijd je wilt trainen, laat dit weten bij het aanmelden. 
 
Vooraf opgeven is wel een voorwaarde om mee te mogen doen: aanmelden kan via extratrainen@kvhuizen.nl Geef in dit bericht het volgende door:
  • Naam
  • Leeftijd
  • Naam vriendje(s)
  • Leeftijd vriendje(s)
Aanmelden kan t/m 16:00 uur op de trainingsdag zelf. 
Laten we er met elkaar sportieve, zomerse trainingsavonden van maken. Vriendjes en vriendinnetjes zijn dus meer dan welkom!!
 
Natuurlijk worden ook op deze trainingen de RIVM hygiene maatregelen gehandhaafd conform het KVH protocol verantwoord sporten.

Status trainingen in corona-tijd (update 1 juni)

Update 1 juni: Vanaf 1 juni 2020 12.00 uur hoeven jongeren van 13 tot en met 18 jaar tijdens de korfbaltraining buiten geen 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. Dit gold al voor de leeftijdscategorie tot en met 12 jaar. Bij andere activiteiten houden jongeren van 13 tot en met 18 jaar wel 1,5 meter afstand. Het KVH-protocol (zie hieronder) is aangepast aan deze regel.

Lees hieronder (via Lees meer) alle updates, met meer informatie over alle protocollen die gelden bij de KV Huizen.

Lees meer...

Eindbedrag flessenactie Coop Huizen voor KVH Kamp: €630,90

Tijdens het eerste kwartaal van 2020 kon er bij de Coop geld ingezameld worden voor ons Korfbalkamp. Deze actie is zeer geslaagd, want na verdubbeling van het bedrag is de uiteindelijke opbrengst €630,90 Natuurlijk gaan we volgend jaar, met het kamp van 2021 in Hierden, dankbaar gebruik maken van dit bedrag. Bedankt Coop en alle bezoekers voor jullie hulp.

Magazine mei uit

Vanaf dit weekend is er weer een gloednieuw KVH Magazine. Veel speciale ‘corona artikelen’ met alle jeugdtrainers, (oud-)spelers, winnaars, verliezers en heel veel meer! Veel leesplezier. Het magazine op 31 mei nog niet ontvangen? Stuur dan even een mailtje naar magazine@kvhuizen.nl. 
 
 
spankbang.cc