Doelshoppen  

Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 035-5446035
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

Uitslagen

Kalender

Updates en Informatie Grote Clubactie

Inmiddels staat de teller officieel al op 700 loten, en zijn er al drie kinderen die zelfs meer dan 100 loten hebben verkocht: Teun (F2), Daan (D1) en Sara (C1). Ook is de afgelopen week het vierde superlot verkocht! Dus we gaan nu echt richting de 1000....
Stel je eens voor dat in de herfstvakantie alle kinderen er nog eens 10 extra zouden verkopen....!
 
De F2 is verder gestegen in het klassement voor de teamprijs en staat nu nagenoeg gelijk met de D1. De F1 staat derde, gevolgd door de C1, E1 en D2.
 
Als je boekje vol is of je bent klaar, graag je boekje in de kantine inleveren (of bij Mike of Anouk). Dit kan tot uiterlijk 15 november. Als je nog iemand weet die een superlot wil kopen, dan graag contact opnemen met Mike.
 
Samen op weg naar de 1000!!!

Lees meer...

Kamp 2019 - geef je nu op!

Net zoals vorig jaar gaan we dit jaar ook weer op kamp. We hebben een leuke locatie gevonden in Hierden en gaan daar heen van: Woensdagmiddag 29 mei  17.00  uur t/m Zaterdagmiddag 1 juni 18.00 uur. (met Hemelvaart).

Het kamp is voor de leden uit de F t/m B jeugd. Vul daarom z.s.m., voor 1 januari 2019, dit formulier samen met je ouder(s) in, en lever deze in bij Sjaak of Judith. Of stuur het formulier per email naar kampcommissie@kvhuizen.nl. Wees er snel bij, want we willen graag dat iedereen  weer meegaat. Na inschrijving krijg je een bevestigingsmail terug van de kampcommissie.

Lees meer...

Foto's Huizen F1

Bekijk hier  de foto's van de wedstrijd van Huizen F1 op 13 oktober, met dank aan Remco Veenendaal.

Giga Kangoeroedag 17 oktober: wij zoeken jou!

Woensdag 17 oktober is er weer een nieuw korfbalevenement voor basisschoolkinderen op de KVH: De Giga Kangoeroedag. Voor zo’n 150 leerlingen van De Springplank is het dan tijd om alles wat ze geleerd hebben tijdens de clinics te laten zien op onze korfbalvelden.

Lees meer...

Foto's zaterdag 29 september

Bekijk via deze link de foto's van zaterdag 29 september, met dank aan Remco Veenendaal.

Spelletjesavond

Vrijdag 5 oktober vanaf 17:00 t/m 19:00 organiseert de KVH-in-Actie een spelletjesavond voor de E, F en Kangoeroes. Klik op de poster hiernaast voor de details.