Doelshoppen

Bestuur

Het bestuur van de Korfbalvereniging Huizen bestaat uit vijf personen. De voorzitter, secretaris en penningmeester vormen te samen het dagelijks bestuur. Hieronder staan de huidige bestuursleden van de KVH.

Theo Vijfhuize

Theo Vijfhuize - Voorzitter
voorzitter@kvhuizen.nl

De voorzitter heeft de algehele leiding en is de eerste vertegenwoordiger van de vereniging. Hij draagt zorg voor het uitvoeren van alle besluiten, welke op de algemene-, bestuurs- en commissievergaderingen zijn genomen en voor het naleven van de statuten en het huishoudelijk reglement.
De overige bestuursleden raadplegen hem in alle zaken waarbij twijfel kan bestaan ten aanzien van hetgeen het beleid van het bestuur vereist.

IJbettine Jongerden IJbettine Jongerden - Secretaris

Het secretariaat is het postadres voor de vereniging zowel intern als extern, alle post en mailverkeer komt hier binnen. Het secretariaat verzorgt de notulen tijdens bestuurs- en algemene vergadering. Tevens valt de ledenadministratie onder het secretariaat, dus alle wijzigingen graag melden op: secretariaat@kvhuizen.nl.

Ten slotte is de secretaris verantwoordelijk voor het archief.

Anouk Ruizendaal - Penningmeester
penningmeester@kvhuizen.nl

De penningmeester verzorgt alle financiële zaken binnen de vereniging. Hieronder vallen o.a. het incasseren van contributies, sponsor- en reclamegelden. Verder is zij verantwoordelijk voor het financiële reilen en zeilen van onze korfbalvereniging, wat tot uiting komt in het financieel verslag aan het eind van ieder seizoen. Ook de begroting voor het volgend seizoen hoort daarbij.

Daarnaast valt ook sponsoring onder de verantwoordelijkheid van de penningmeester en rapporteert de  sponsorcommissie aan haar.
Ten slotte vallen de merchandise, financiële acties en de Club van 50 onder de penningmeester.

Erik van Zanen - Sportzaken & Vice-voorzitter
sportzaken@kvhuizen.nl

Het bestuurslid Sportzaken is verantwoordelijk voor de Technische Commissie (TC). Daarnaast is er een verantwoordelijkheid t.a.v. materiaal, veld- en zaalcommissariaat en scheidsrechterszaken.

Maikel Van As - Algemene Zaken
algemenezaken@kvhuizen.nl

Het bestuurslid Algemene Zaken is het aanspreekpunt voor de volgende commissies richting het bestuur: KVH-in-Actie (activiteitencommissie), kampcommissie, Schoolkorfbalcommissie, Commissie Kantine Beheer (CKB). Hij is tevens verantwoordelijk voor de kantine en accommodatie en de oud papier actie (OPA).

Organigram KV Huizen

Organigram