Doelshoppen

Kleding en schoenen

Op deze pagina kan je terugvinden welke kleding en schoenen je nodig hebt om wedstrijden te spelen bij de KV Huizen.

Wedstrijdtenue KV Huizen
Het KVH Tenue
Op de foto staat het wedstrijdtenue (links dames en rechts heren, rechtsonder de kousen) van KV Huizen afgebeeld. Het tenue bestaat uit een groen-geel shirt met logo en een zwarte broek of rok met KV Huizen erop en groen-gele kousen.
Indien je wedstrijden speelt namens de KV Huizen is het tenue (inclusief de kousen) verplicht.

Bestellen wedstrijdtenue
Shirts, broekjes, rokjes, kousen en geel/groene veters moeten bij Marianne Groeneweg besteld worden. Net als de shirts zijn de kousen en de geel/groene veters altijd op voorraad. Broekjes en rokjes zijn op bestelling, daar is slechts een kleine pasvoorraad van aanwezig. Bestel je voor de 20ste van de maand, dan kun je uiterlijk 10 dagen na de 20ste je bestelling op de Middelgronden 68 ophalen; je krijgt een mail wanneer het binnen is.

Stuur voor een bestelling of meer informatie een mail naar kleding@kvhuizen.nl of een app naar 06-46117681 en dan wordt een afspraak gemaakt om de bestelde kleding op te halen en te betalen. De kosten zijn:

• wedstrijdshirt € 49,00
  • broekje € 17,50
  • rokje € 35,00
  • kousen € 10,00
  • geel/groene veters € 3,00.

Altijd gepast betalen.

Schoenen
Korfbal wordt zowel op het veld (voor- en najaar) als in de zaal (winter) gespeeld. Voor beide ondergronden zijn aparte schoenen nodig.

In de zaal heb je goede, stevige zaalschoenen nodig. Zaalschoenen met zwarte zolen zijn verboden.

In de korfbalsport gaan steeds meer verenigingen over op kunstgras. KV Huizen heeft ook een kunstgrasveld. Net als veel van onze tegenstanders. Er zijn echter ook nog verenigingen die op natuurgras spelen.

Meer informatie kunt u verkrijgen bij de vereniging!

Sportzaak Sportief
Sponsor Sportzaak Sportief, Amersfoortsestraatweg 3c in Naarden biedt leden van de KVH 10% korting op alle korfbalbenodigdheden als bv. schoenen en het officiële KVH-tenue.