SponsorKliks, gratis sponsoren! 

Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 06-45554897
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

Uitslagen

Kalender

Teamindeling senioren 2023/2024

Hieronder vinden jullie de definitieve teamindeling voor de KVH senioren voor seizoen 2023-2024. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: een indeling die voor heel veel spelers, heel begrijpelijk, niet als perfect zal voelen. De afgelopen weken hebben er, vanwege diverse redenen, meerdere concept indelingen op tafel gelegen. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een zo uitgebalanceerd mogelijke indeling, met daarbij een mix tussen ervaring, ambitie, plezier en kwaliteit.

Daarbij zijn we, na de afgelopen seizoenen, ook tot de conclusie gekomen dat verwachtingen die we als TC uitspraken of spelers probeerden op te leggen, niet meer haalbaar zijn. Om die reden laten we de standaard bij S2, van 2x per week trainen, los. De exacte uitwerking hiervan  antwoord op vragen zoals ‘’op welke dag train ik dan?’’ en ‘’wat als ik wel 2x per week wil en kan trainen?’’) volgt later. Dit geldt ook voor de trainer voor S2 en de exacte start/invulling van de voorbereiding. Die hopen wij tussen half en eind juli met jullie te kunnen delen. 

Volgend seizoen willen we met S1 t/m S3 wedstrijdkorfbal gaan spelen en met S4 breedtekorfbal. Als we kijken naar de vier seniorenteams valt gelijk op dat de teams qua heren krap in elkaar zitten. Voor ons een zeer groot aandachtspunt,  maar we hebben er heel bewust voor gekozen niet terug te gaan naar drie seniorenteams. Simpelweg omdat we niet 10 à 11 dames in één team kunnen plaatsen.

Het aller, allerbelangrijkste is dat we het volgend seizoen met elkaar doen!! Terug komend op de verwachtingen die we meer gaan los laten; natuurlijk is het helemaal oké als je ruim van te voren aangeeft dat je op een bepaalde zaterdag niet aanwezig bent, dat is iets waar veel spelers ook bewust voor hebben gekozen en is een ieder ook van harte
gegund. Wel is het zo dat wij hopen dat iedereen verder wil kijken dan zijn/haar eigen team. Het is mogelijk dat we aan je vragen of je bij een ander team wil invallen, mee wil naar een uitwedstrijd, een dubbele wedstrijd wil spelen, enz. We doen daarbij een
beroep op iedereen om hier ook rekening mee te houden: met elkaar!

Met sportieve groet,
De TC Senioren
Leontien & Jelmer

Definitieve Teamindeling Senioren – seizoen 2023/2024

Team Dames Heren
S1 Joyce Fabian
Coach Arnold Lindsey Frank
  Maxime Jelmer
  Nina v K Steven
  Samantha  
     
S2 Anna Hanne
Volgt zsm Anne Johan
  Emma Leroy
  Femke Pim
  Lotte  Roelof
  Nienke  
  Paula  
     
S3 Gerrine Hendrik
Coach: Sjaak Iris  Jorrit 
  Mariska Maikel
  Marjon Thomas
  Nina R Vincent
  Renske  
     
S4 Daphne Erik
Coach: Martijn Larissa Jasper
  Leontien Jasper 
  Maaike Mike
  Marjolijn  Niels
  Michelle Olaf
   Monique  
  Tessa  
     
Algemeen Reserves  
Jachonja
Janneke    
Jacco    
Jesse    
Martin     
Matthijs    
Ruben